The Bell Schedule

revised for 2018-19

First Bell 7:55 a.m.

1st Period 8:00 a.m. – 8:57 a.m. (57 minutes  with announcements)
2nd Period 9:01 a.m. – 9:53 a.m. (52 minutes)
3rd Period 9:57 a.m. – 10:49 a.m. (52 minutes)

First Lunch Schedule
First Lunch 10:53 a.m. – 11:23 a.m. (30 minutes)
4th Period 11:27 a.m. – 12:19 p.m. (52 minutes)

Second Lunch Schedule
4th Period 10:53 a.m. –11:45 a.m. (52 minutes)
Second Lunch 11:49 a.m. – 12:19 p.m. (30 minutes)

5th Period 12:23 p.m. – 1:15 p.m. (52 minutes)
6th Period 1:19 p.m. – 2:11 p.m. (52 minutes)

*ALL classes are 52 minutes with the exception of first period, which has 5 minutes extra for the pledge and daily announcements.

printable page of this document